Toast Literair: brunchen met boeken

© -

Op zondagochtend 18 januari wordt voor de vijfde keer de grootste taal- en leesbrunch ‘Toast Literair’ georganiseerd. Trap het nieuwe jaar af met dit leuke literaire evenement van het Davidsfonds.

200 afdelingen van het Davidsfonds organiseren literaire activiteiten, van meet-and-greets met auteurs tot poëtische vertellingen, doorheen Vlaanderen. Grote namen als Bernard Dewulf, Griet Op de Beeck, Peter Terrin, Tom Naegels en Ann De Craemer geven het beste van hun literaire zelf. Naast de boeken valt er ook op vele plekken te genieten van een heerlijke brunch, zoals de naam van het evenement doet vermoeden.

Friedl’ Lesage presenteert voor één keer haar Radio 1-programma Touché live vanuit 30CC/Schouwburg in Leuven, waar ze onder meer met hoogleraar en psychiater Dirk De Wachter tussen 11 en 13 uur een gesprek zal voeren over leven en werk, schoonheid en troost, passie en kunst. Gabriel Rios zorgt er voor de muziek.

Tot slot schenkt het Davidsfonds ook een literaire rustvakantie weg. Trek naar het Italiaanse Piemonte om er eindelijk de stapel boeken te verorberen die al een hele tijd op je nachtkastje ligt te wachten. (AB)

Meer info via de website van het Davidsfonds.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content