Ook midden in de stad kan je een groene oase van rust vinden, al moet je er soms wel een deurtje voor binnenstappen waarvan je niet weet wat er aan de andere kant is. Het is zo'n deur die op het Antwerpse Zuid leidt naar de Strongbow Secret Garden.

In de buurt van de Waalsekaai zullen in de dagen voor 17 juni tips te vinden zijn die je op het juiste spoor zetten. Wie zijn speurneus volgt, voelt het stadsgedruis verstommen wanneer hij een gangetje in wandelt en zich laat leiden door vogelgetsjirp. Eenmaal aangekomen in de Secret Garden, wachten de drie Strongbow-varianten en bijhorende cocktails je op voor een gezellige avond in een onontgonnen stukje stad.

Secret Garden

Open van zaterdag 17 juni tot zondag 18 juni en van donderdag 22 juni tot zondag 25 juni, telkens van 16 uur tot 22 uur.


.
© .

En oké, goed dan, als je tot hier hebt gelezen, krijg je de locatie van ons: Waalsekaai 14, Antwerpen.

Ook midden in de stad kan je een groene oase van rust vinden, al moet je er soms wel een deurtje voor binnenstappen waarvan je niet weet wat er aan de andere kant is. Het is zo'n deur die op het Antwerpse Zuid leidt naar de Strongbow Secret Garden. In de buurt van de Waalsekaai zullen in de dagen voor 17 juni tips te vinden zijn die je op het juiste spoor zetten. Wie zijn speurneus volgt, voelt het stadsgedruis verstommen wanneer hij een gangetje in wandelt en zich laat leiden door vogelgetsjirp. Eenmaal aangekomen in de Secret Garden, wachten de drie Strongbow-varianten en bijhorende cocktails je op voor een gezellige avond in een onontgonnen stukje stad.