The Famous Grouse, de bestverkochte blended whisky in Schotland, kan je voortaan ook personaliseren met een eigen gekozen naam en een tekst naar keuze. Een tip voor wie op zoek is naar een cadeau voor vaderlief, een vriend of iemand die al eens graag een blended whisky degusteert.

De populaire whisky, genoemd naar Schotlands nationale jachtvogel, werd in 1896 op de markt gebracht. Naast de nummer één in eigen land, bekleedt het merk wereldwijd een vierde plek in de top van de meest verkochte blended whiskies en wordt het uitgevoerd naar meer dan honderd landen. (DB)

The Famous Grouse, de bestverkochte blended whisky in Schotland, kan je voortaan ook personaliseren met een eigen gekozen naam en een tekst naar keuze. Een tip voor wie op zoek is naar een cadeau voor vaderlief, een vriend of iemand die al eens graag een blended whisky degusteert.De populaire whisky, genoemd naar Schotlands nationale jachtvogel, werd in 1896 op de markt gebracht. Naast de nummer één in eigen land, bekleedt het merk wereldwijd een vierde plek in de top van de meest verkochte blended whiskies en wordt het uitgevoerd naar meer dan honderd landen. (DB)