Liefhebbers van makarons moeten dezer dagen bij de Pierre Marcolini zijn. De bekende Brusselse patissier heeft 25 verschillende creaties gebundeld tot de 'The Complete Collection'. De fijne, luchtige patisserie gaat van klassiekers tot verrassende smaakbommetjes en zijn in rode dozen verpakt per 25 of 64 stuks. Een overzicht:

Klassiekers:
Vanille: makaronbiscuit, room met vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea
Karamel: makaronbiscuit, lichte room met karamel en gezouten boter
Koffie: makaronbiscuit, room met gemalen koffie van het eiland Java.
Pistache: makaronbiscuit, lichte room en pistachenoten uit Iran.
Praliné: makaronbiscuit, hazelnotenpraline uit Piemont
Kastanje: makaronbiscuit, huwelijk van amandeldeeg en kastanjeroom
Speculaas: makaronbiscuit, smeuïge room met stukjes speculaas
Cointreau: makaronbiscuit, room in combinatie met cointreau en gekonfijte sinaasappelen

Cocktails:
Mojito: Makaronbiscuit, delicate room met witte rum en verse munt
Cuba Libre: Makaronbiscuit, room die perfect past bij de bruine rum en de zurige toets van Coca-Cola
Vodka Melon: Makaronbiscuit, room die perfect past bij de vodka en de friesheid van de meloen,
verrijkt met een vleugje munt.
Limoncello: Makaronbiscuit, lichte room die zorgt voor een bittere en fruitige toets
Punch Coco: Makaronbiscuit, lichte room die zorgt voor een bittere en fruitige toets

Chocolade :
Pierre Marcolini: makaronbiscuit, ganache van cacaobonen uit Ecuador, Ghana en Cuba
Chuao: makaronbiscuit, zuivere ganache op basis van cacaobonen uit Venezuela
Cuba: makaronbiscuit, ganache op basis van cacaobonen uit Cuba
Peru: makaronbiscuit, bittere ganache op basis van cacaobonen uit Peru
Palet or melk: makaronbiscuit, ganache van karamel en melkchocolade
Palet or fondant: makaronbiscuit, ganache van karamel en bittere chocolade

Gefruit :
Zwarte bessen: makaronbiscuit, ganache van zwarte bessen en melkchocolade
Frambozen: makaronbiscuit, ganache met stukjes framboos
Rozen: makaronbiscuit, room met een infusie van rozenblaadjes
Citroenthee: makaronbiscuit, ganache in combinatie met verfrissende stukjes citroenschil en een infusie
van zachte Bergamote
Viooltjes: makaronbiscuit met room van viooltjes, omhuld door een laagje chocolade
Melkchocolade passie: makaronbiscuit, ganache van melkchocolade en passievruchten

DB

Liefhebbers van makarons moeten dezer dagen bij de Pierre Marcolini zijn. De bekende Brusselse patissier heeft 25 verschillende creaties gebundeld tot de 'The Complete Collection'. De fijne, luchtige patisserie gaat van klassiekers tot verrassende smaakbommetjes en zijn in rode dozen verpakt per 25 of 64 stuks. Een overzicht:Klassiekers: Vanille: makaronbiscuit, room met vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea Karamel: makaronbiscuit, lichte room met karamel en gezouten boter Koffie: makaronbiscuit, room met gemalen koffie van het eiland Java. Pistache: makaronbiscuit, lichte room en pistachenoten uit Iran. Praliné: makaronbiscuit, hazelnotenpraline uit Piemont Kastanje: makaronbiscuit, huwelijk van amandeldeeg en kastanjeroom Speculaas: makaronbiscuit, smeuïge room met stukjes speculaas Cointreau: makaronbiscuit, room in combinatie met cointreau en gekonfijte sinaasappelen Cocktails: Mojito: Makaronbiscuit, delicate room met witte rum en verse munt Cuba Libre: Makaronbiscuit, room die perfect past bij de bruine rum en de zurige toets van Coca-Cola Vodka Melon: Makaronbiscuit, room die perfect past bij de vodka en de friesheid van de meloen, verrijkt met een vleugje munt. Limoncello: Makaronbiscuit, lichte room die zorgt voor een bittere en fruitige toets Punch Coco: Makaronbiscuit, lichte room die zorgt voor een bittere en fruitige toets Chocolade : Pierre Marcolini: makaronbiscuit, ganache van cacaobonen uit Ecuador, Ghana en Cuba Chuao: makaronbiscuit, zuivere ganache op basis van cacaobonen uit Venezuela Cuba: makaronbiscuit, ganache op basis van cacaobonen uit Cuba Peru: makaronbiscuit, bittere ganache op basis van cacaobonen uit Peru Palet or melk: makaronbiscuit, ganache van karamel en melkchocolade Palet or fondant: makaronbiscuit, ganache van karamel en bittere chocolade Gefruit : Zwarte bessen: makaronbiscuit, ganache van zwarte bessen en melkchocolade Frambozen: makaronbiscuit, ganache met stukjes framboos Rozen: makaronbiscuit, room met een infusie van rozenblaadjes Citroenthee: makaronbiscuit, ganache in combinatie met verfrissende stukjes citroenschil en een infusie van zachte Bergamote Viooltjes: makaronbiscuit met room van viooltjes, omhuld door een laagje chocolade Melkchocolade passie: makaronbiscuit, ganache van melkchocolade en passievruchtenDB