Thais restaurant Nimman (Antwerpen) start pop-uplunchconcept

© CWF & PH

In hun tweede Thaise restaurant Nimman, in Antwerpen, lanceert het acteurskoppel Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck een pop-uplunch met Thaise streetfood.

Vanaf vandaag/woensdag 17 februari opent Nimman, het verslavend lekkere Thaise restaurant op de stadswaag, ook ’s middags de deuren met een pop-uplunchconcept. Elke weekdag – behalve dinsdag – kunnen Antwerpenaren er hun middaghongertje tijdelijk wegwerken met een exotische, lichte en gezonde lunch in kantinestijl, zonder reservatie. Kiezen doe je uit ‘een kleine kaart met grote smaken, geïnspireerd op zalige, authentieke Thaise streetfood’, zo beloven de uitbaters.

Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck, allebei bekend van het kleine scherm én verlekkerd op de Thaise keuken, openden drie jaar na de start van hun succesvolle Thai Food Café Yam Thai, hun tweede zaak. De naam Nimman is een knipoog naar hun favoriete buurt in de stad Chiang Mai. Voor wie er nog niet binnenstapte: ‘het restaurant is helemaal zoals we zelf zijn: gulzig en gretig, vrolijk en avontuurlijk’, om het met de woorden van Nathalie Meskens te zeggen.

De menuformule – Thai food in de vorm van meerdere gangen – sloeg meteen aan bij het grote publiek. Vanaf maart kun je er ook à la carte eten.

Adres: Nimman Thai Food: Stadswaag 9, 2000 Antwerpen. 03 293 8064.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content