Terugblik op 2018: 'Een deelname aan Bocuse d'Or vraagt ontzettend veel engagement'

11/12/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 18/12/18 om 16:48
Uit Knack Weekend van 12/12/18

11 en 12 juni: in Turijn koken 20 landenteams in de Europese finale van de tweejaarlijkse Bocuse d'Or, de meest prestigieuze culinaire wedstrijd ter wereld. België eindigt zesde en mag in januari 2019 naar Lyon voor de internationale finale.

Coach Jo Nelissen (45) stond aan de zijlijn van de keukenbox waar chef Lode De Roover en commis Piet Vande Casteele het beste van zichzelf gaven.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners