Terugblik op 2018: chef-kok Seppe Nobels schrijft pleidooi voor gezonde voeding op school

11/12/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 13/12/18 om 15:34
Uit Knack Weekend van 12/12/18

8 juni 2018: chef-kok Seppe Nobels en Rikolto (de vroegere Vredeseilanden) slaan de handen in elkaar voor het project GoodFood@School. Hun doel? Van gezonde en duurzame voeding op school de normaalste zaak van de wereld maken.

Seppe Nobels (36), de chef van restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen, schreef dit pleidooi op onze site. Lees hier zijn opiniestuk: 'Waarom bestaan kindermenu's zo vaak uit fishsticks en curryworst?'
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee