Tennisser Novak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld, brengt een eigen kookboek uit. 'Serve to Win' is een verzameling van handige voedingstips geschreven door de Servische tennisspeler. Dat meldt De Standaard.

Sinds 2010 werkt Djokovic samen met een diëtiste , toen hij ontdekte dat hij glutenintolerant is. Dankzij een aangepast dieet verbeterde zijn allergieën en presteerde hij ook beter op het plein. "De reden dat ik zo succesvol ben, is mijn dieet. Dat maakt een verschil, zowel in mijn loopbaan als in mijn leven", aldus de tennisser.

Novak heeft ondertussen zes grandslamtitels gewonnen en mag zich nummer één noemen op de ATP-ranglijst. (RDM)

Tennisser Novak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld, brengt een eigen kookboek uit. 'Serve to Win' is een verzameling van handige voedingstips geschreven door de Servische tennisspeler. Dat meldt De Standaard. Sinds 2010 werkt Djokovic samen met een diëtiste , toen hij ontdekte dat hij glutenintolerant is. Dankzij een aangepast dieet verbeterde zijn allergieën en presteerde hij ook beter op het plein. "De reden dat ik zo succesvol ben, is mijn dieet. Dat maakt een verschil, zowel in mijn loopbaan als in mijn leven", aldus de tennisser. Novak heeft ondertussen zes grandslamtitels gewonnen en mag zich nummer één noemen op de ATP-ranglijst. (RDM)