Tafelen in Maastricht voor 25,20 euro

Lekkerbekken en fijnproevers kunnen zich van 1 tot 15 augustus te buiten gaan in Maastricht.

Lekkerbekken en fijnproevers kunnen zich van 1 tot 15 augustus te buiten gaan in Maastricht. Daar heeft dan de speciale zomerse restaurantweek “Maastricht aan Tafel” plaats, die in het teken staat van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten. Diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens serveren een uitzonderlijk menu (voorgerecht, hoofdgerecht én dessert of koffie) tegen de vaste prijs van € 25,20.

Wil je jouw smaakpapillen eens trakteren op de creaties van een Michelin-sterrenrestaurant? Dan kun je aan tafel schuiven bij sterrenrestaurant Toine Hermsen voor 40,20 euro. Elk menu levert 20 eurocent op voor het goede doel. Twintig eurocent lijkt misschien een minimale bijdrage, maar daarvoor kan een kind al worden voorzien van eten op school.

Er vinden tijdens de restaurantweek in Maastricht ook culinaire activiteiten plaats. Zo kan u tijdens een wandeling de gastronomische geheimen van Maastricht leren kennen of traditioneel vlaaien bakken bij de Bisschopsmolen. Wie graag thuis kookt en hiervoor op zoek is naar bijzondere ingrediënten kan bij de Bisschopsmolen, Maison Blanche Dael en de VVV winkel terecht voor ‘Maastricht aan Tafel’ pakketten. Elke activiteit/pakket levert ook een bijdrage aan het goede doel.

AH.

www.maastrichtaantafel.nl

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content