Wie wil kennismaken met de achttiende-eeuwse kasteelkeuken, kan van 4 tot 6 november een plaatsje reserveren in de Landcommanderij Alden Biesen. Chef-kok van dienst is Felix Alen. Hij stelt er een viergangenmenu samen met 'historische' ingrediënten zoals truffel, zalmforel, oester, duif en kreeft. Eten doe je aan een achttiende-eeuwse pronktafel in een feeëriek decor, op de barokke klanken van het oude-muziekensemble Ardalus. Het personeel loopt erbij in aangepaste kledij. (DB)

Praktisch:
4 en 5 november 2011 om 19 uur, 6 november 2011 om 12 uur.
Prijs: € 100 per persoon, alles inbegrepen
Informatie en reservering: +32 (0)89 51 93 51.

Wie wil kennismaken met de achttiende-eeuwse kasteelkeuken, kan van 4 tot 6 november een plaatsje reserveren in de Landcommanderij Alden Biesen. Chef-kok van dienst is Felix Alen. Hij stelt er een viergangenmenu samen met 'historische' ingrediënten zoals truffel, zalmforel, oester, duif en kreeft. Eten doe je aan een achttiende-eeuwse pronktafel in een feeëriek decor, op de barokke klanken van het oude-muziekensemble Ardalus. Het personeel loopt erbij in aangepaste kledij. (DB) Praktisch: 4 en 5 november 2011 om 19 uur, 6 november 2011 om 12 uur. Prijs: € 100 per persoon, alles inbegrepen Informatie en reservering: +32 (0)89 51 93 51.