Tablebooker, de online reservatietool voor restaurants en hun klanten, lanceert een nieuwe tablebooker app. Via een eenvoudige zoekfunctie op locatie of restaurant krijg je onmiddellijk te zien of er nog een tafel voor jou en je gezelschap beschikbaar is. Of welke andere eethuizen in de buurt open zijn én een tafel vrij hebben. Met één druk op de knop is de reservatie gefikst en krijg je onmiddellijk je bevestiging per sms of mail. Handig? Heel handig!

Op dit moment kan je al terecht bij een honderdtal adressen, vooral in het Antwerpse en het Leuvense. Populaire adressen als The Glorious, Josephine's restaurant, Berlin, De Kleine Zavel en Brasserie Appelmans zijn al lid van de Tablebooker-community. Bedoeling is dat het klantenbestand op korte tijd wordt uitgebreid met eetadressen over het hele land.

Naast de foodie wil Tablebooker ook het leven van de Belgische restaurateur vergemakkelijken. Met de zogenaamde 'Tablemanager' kunnen restauranthouders zowel de reservaties als de praktische zaken van hun restaurant optimaal beheren. Jurgen Lijcops van The Glorious is alvast enthousiast: 'Tablebooker is een geweldig product. Het spaart me enorm veel tijd uit, mijn klanten zijn enthousiast over de automatische bevestiging en er reserveren elke maand meer mensen via de website!'

Geïnteresseerden kunnen hier de tablebooker app downloaden. Bekijk hier de lijst van de restaurants. (DB)

Tablebooker, de online reservatietool voor restaurants en hun klanten, lanceert een nieuwe tablebooker app. Via een eenvoudige zoekfunctie op locatie of restaurant krijg je onmiddellijk te zien of er nog een tafel voor jou en je gezelschap beschikbaar is. Of welke andere eethuizen in de buurt open zijn én een tafel vrij hebben. Met één druk op de knop is de reservatie gefikst en krijg je onmiddellijk je bevestiging per sms of mail. Handig? Heel handig!Op dit moment kan je al terecht bij een honderdtal adressen, vooral in het Antwerpse en het Leuvense. Populaire adressen als The Glorious, Josephine's restaurant, Berlin, De Kleine Zavel en Brasserie Appelmans zijn al lid van de Tablebooker-community. Bedoeling is dat het klantenbestand op korte tijd wordt uitgebreid met eetadressen over het hele land.Naast de foodie wil Tablebooker ook het leven van de Belgische restaurateur vergemakkelijken. Met de zogenaamde 'Tablemanager' kunnen restauranthouders zowel de reservaties als de praktische zaken van hun restaurant optimaal beheren. Jurgen Lijcops van The Glorious is alvast enthousiast: 'Tablebooker is een geweldig product. Het spaart me enorm veel tijd uit, mijn klanten zijn enthousiast over de automatische bevestiging en er reserveren elke maand meer mensen via de website!'Geïnteresseerden kunnen hier de tablebooker app downloaden. Bekijk hier de lijst van de restaurants. (DB)