Het was lang wachten op een origineel samengaan van land- en zeeakkoorden in onze restaurants. Vooral in Brussel kon je de durvers op een hand tellen. Tot de Crab Club de uitdaging aanging. Dit sterke merk met brutalistisch interieur werd een gamechanger als het gaat om surf-and-turf, zoals de combinatie vis-vlees aan de overkant van de Atlantische Oceaan wo...
Surf-and-turf bij Crab Club in Brussel: het perfecte huwelijk van land en zee
In zijn restaurant aan de Hallepoort in Brussel presenteert Yoth Ondara voortreffelijke combinaties van gerechten met vis én vlees. De Aziatische toets laat alles nog beter tot haar recht komen.
Verder lezen?
Lees elke maand gratis 3 artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of
Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack
Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee
×
Verder lezen?
Lees elke maand gratis 3 artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of
Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack
Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee