Surf-and-turf bij Crab Club in Brussel: het perfecte huwelijk van land en zee

20/11/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 21/11/18 om 17:15
Uit Knack Weekend van 21/11/18

In zijn restaurant aan de Hallepoort in Brussel presenteert Yoth Ondara voortreffelijke combinaties van gerechten met vis én vlees. De Aziatische toets laat alles nog beter tot haar recht komen.

Het was lang wachten op een origineel samengaan van land- en zeeakkoorden in onze restaurants. Vooral in Brussel kon je de durvers op een hand tellen. Tot de Crab Club de uitdaging aanging. Dit sterke merk met brutalistisch interieur werd een gamechanger als het gaat om surf-and-turf, zoals de combinatie vis-vlees aan de overkant van de Atlantische Oceaan wo...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners