Suikerrock zonder suiker

In Tienen vindt op 25 september Life Eat plaats, een gezondheidsfestival met kooklessen, conditieparcours en een live talkshow.

In Tienen vindt op 25 september Life Eat plaats, een gezondheidsfestival met kooklessen, conditieparcours en een live talkshow.

Life Eat – een allusie op het beroemde benefietconcert Life Aid – zamelt geen geld in voor de hongersnood in Ethiopië, maar wil mensen wel de sleutel toereiken tot een gezond leven. En dit op een interactieve manier.

Zo kan je ’s ochtends aanschuiven bij het ontbijtbuffet en daarna meegenieten van live kookdemonstraties met topchefs, waaronder Frank Fol. Neem zelf het hakmes in handen op een van de workshops en laat je daarna afmatten door Kim Gevaert op het conditieparcours. Want ook beweging is cruciaal voor een gezonde levensstijl. Uitrusten kan in het praatcafé, waar Martine Prenen tal van genodigden en BV’s zal ontvangen voor een smaakvolle babbel.

Het festival wordt georganiseerd door Life Eat & Sports en de stad Tienen en is volledig gratis. Met dit event wil het stadsbestuur haar positionering als voedingsstad versterken en de brede bevolking laten kennismaken met een gezonde en actieve levensstijl.

De activiteiten hebben plaats van 10 uur tot 19 uur op de Grote Markt en in het commercieel centrum van Tienen. Op de website www.lifeeattienen.be vind je meer informatie en kan je je inschrijven voor de workshops.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content