Falcon, het Britse merk van de AGA-groep, maakt al sinds 1830 kwaliteitsvolle fornuizen, een gegeerd toestel in menig keuken. Wie een sms van 2 euro stuurt naar het nummer 6607 met de tekst FALCON maakt niet alleen kans op een uniek deluxe exemplaar, gesigneerd door Jeroen Meus, je steunt in één adem ook de Rondou Foundation.

Met deze wedstrijd voor het goede doel wil Falcon net als Meus, peter van de actie, de ziekte van Duchenne onder de aandacht brengen. Deze slepende aandoening die de spieren progressief afbreekt bij jonge kinderen, maakt nog altijd slachtoffers. Omdat het wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte in een cruciaal stadium zit en afhankelijk is van de beschikbare fondsen, wil het keukenmerk en de tv-chef hun steentje bijdragen. Alle opbrengsten van deze actie gaan integraal naar het Rondoufonds, opgericht door de familie Rondou, dat het onderzoekswerk van de KU Leuven steunt.

Eén gelukkige wint bovendien een uniek door Jeroen Meus gesigneerd Falcon Deluxe fornuis. Een collector's item dus. De actie loopt tot 31 maart. (DB)

Falcon, het Britse merk van de AGA-groep, maakt al sinds 1830 kwaliteitsvolle fornuizen, een gegeerd toestel in menig keuken. Wie een sms van 2 euro stuurt naar het nummer 6607 met de tekst FALCON maakt niet alleen kans op een uniek deluxe exemplaar, gesigneerd door Jeroen Meus, je steunt in één adem ook de Rondou Foundation. Met deze wedstrijd voor het goede doel wil Falcon net als Meus, peter van de actie, de ziekte van Duchenne onder de aandacht brengen. Deze slepende aandoening die de spieren progressief afbreekt bij jonge kinderen, maakt nog altijd slachtoffers. Omdat het wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte in een cruciaal stadium zit en afhankelijk is van de beschikbare fondsen, wil het keukenmerk en de tv-chef hun steentje bijdragen. Alle opbrengsten van deze actie gaan integraal naar het Rondoufonds, opgericht door de familie Rondou, dat het onderzoekswerk van de KU Leuven steunt. Eén gelukkige wint bovendien een uniek door Jeroen Meus gesigneerd Falcon Deluxe fornuis. Een collector's item dus. De actie loopt tot 31 maart. (DB)