Chef Stefan Billiau, oud-leerling aan de Hotelschool van Brugge, en zijn vrouw Lut Maenhout startten met hun restaurant De Oosthoek in 1993. Ze hadden door de jaren heen een trouw cliënteel opgebouwd. Billiau heeft ook een titel van Meesterkok van België op zijn actief.

In 2005 werd het restaurant beloond met een Michelinster, en gaf die sindsdien niet meer weg. Ook in de recente Michelingids staat een ster achter het restaurant. 'We hebben die 8 volle jaren met veel plezier en inzet gedragen. Nu echter is het tijd voor een nieuwe uitdaging', klinkt het op de website van het restaurant.

Op 12 december openen de nieuwe uitbaters opnieuw de deuren. (DB)

Chef Stefan Billiau, oud-leerling aan de Hotelschool van Brugge, en zijn vrouw Lut Maenhout startten met hun restaurant De Oosthoek in 1993. Ze hadden door de jaren heen een trouw cliënteel opgebouwd. Billiau heeft ook een titel van Meesterkok van België op zijn actief. In 2005 werd het restaurant beloond met een Michelinster, en gaf die sindsdien niet meer weg. Ook in de recente Michelingids staat een ster achter het restaurant. 'We hebben die 8 volle jaren met veel plezier en inzet gedragen. Nu echter is het tijd voor een nieuwe uitdaging', klinkt het op de website van het restaurant.Op 12 december openen de nieuwe uitbaters opnieuw de deuren. (DB)