Op 8 januari sluit Bistro Margaux haar deuren en starten de verbouwingen in het pand in Sint-Martens-Bodegem. Want er zijn al nieuwe plannen: chef Thomas Locus ruilt Margaux in voor de ongecompliceerde Julie. "In Brasserie Julie willen we onze klanten niet alleen verwennen met smakelijke bereidingen gebaseerd op topproducten, we willen hen ook onderdompelen in een inspirerende omgeving met veel licht en moderne houttoetsen. Bistro Margaux was gezellig, Brasserie Julie trekt voluit de kaart van hedendaagse, culinaire gastvrijheid."

Er verandert dus veel, maar het volledige keukenteam van Bistro Margaux blijft ook aanwezig in Brasserie Julie. Op de kaart zal je klassiekers met een moderne toets en een of twee suggesties à la Bistro Margaux terugvinden. Thomas vertelt enthousiast: "Geen uitgebreide kaart, maar een beperkte selectie inspirerende brasseriegerechten. Een fantastische uitdaging voor mezelf en mijn team, want met Brasserie Julie willen wij ook met eenvoud het verschil blijven maken."

Herlees hier wat onze recensent vond van Bistro Margaux bij zijn bezoek in 2015.

(EK)

Op 8 januari sluit Bistro Margaux haar deuren en starten de verbouwingen in het pand in Sint-Martens-Bodegem. Want er zijn al nieuwe plannen: chef Thomas Locus ruilt Margaux in voor de ongecompliceerde Julie. "In Brasserie Julie willen we onze klanten niet alleen verwennen met smakelijke bereidingen gebaseerd op topproducten, we willen hen ook onderdompelen in een inspirerende omgeving met veel licht en moderne houttoetsen. Bistro Margaux was gezellig, Brasserie Julie trekt voluit de kaart van hedendaagse, culinaire gastvrijheid."Er verandert dus veel, maar het volledige keukenteam van Bistro Margaux blijft ook aanwezig in Brasserie Julie. Op de kaart zal je klassiekers met een moderne toets en een of twee suggesties à la Bistro Margaux terugvinden. Thomas vertelt enthousiast: "Geen uitgebreide kaart, maar een beperkte selectie inspirerende brasseriegerechten. Een fantastische uitdaging voor mezelf en mijn team, want met Brasserie Julie willen wij ook met eenvoud het verschil blijven maken."(EK)