Sterrenrestaurant Bistro Margaux sluit haar deuren in 2017

Thomas Locus © .

“Jarenlang toverde ik in Bistro Margaux eetbare stillevens, opgebouwd uit eersteklas ingrediënten, op het bord van onze gasten. Het was een geweldige ervaring, maar mijn hart ligt bij een andere manier van culinair genieten.” Met die woorden kondigde Thomas Locus de sluiting van Bistro Margaux aan. De chef is klaar voor een nieuw project.

Op 8 januari sluit Bistro Margaux haar deuren en starten de verbouwingen in het pand in Sint-Martens-Bodegem. Want er zijn al nieuwe plannen: chef Thomas Locus ruilt Margaux in voor de ongecompliceerde Julie. “In Brasserie Julie willen we onze klanten niet alleen verwennen met smakelijke bereidingen gebaseerd op topproducten, we willen hen ook onderdompelen in een inspirerende omgeving met veel licht en moderne houttoetsen. Bistro Margaux was gezellig, Brasserie Julie trekt voluit de kaart van hedendaagse, culinaire gastvrijheid.”

Er verandert dus veel, maar het volledige keukenteam van Bistro Margaux blijft ook aanwezig in Brasserie Julie. Op de kaart zal je klassiekers met een moderne toets en een of twee suggesties à la Bistro Margaux terugvinden. Thomas vertelt enthousiast: “Geen uitgebreide kaart, maar een beperkte selectie inspirerende brasseriegerechten. Een fantastische uitdaging voor mezelf en mijn team, want met Brasserie Julie willen wij ook met eenvoud het verschil blijven maken.”

Herlees hier wat onze recensent vond van Bistro Margaux bij zijn bezoek in 2015.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content