Sterrenchef Yannick Alléno popt up in Glaverbel Building

Met ‘Déjeuner sur l’herbe by Yannick Alléno krijg je de unieke kans om de Glaverbel Building in Brussel te bezoeken en te genieten van een sterrenpicknick. De bekroonde Franse chef sloeg de handen in elkaar met designer Michel Penneman die een tent ontwierp waarin het pop-uprestaurant zal gelokaliseerd zijn.

Met ‘Déjeuner sur l’herbe by Yannick Alléno krijg je de unieke kans om de Glaverbel Building in Brussel te bezoeken en te genieten van een sterrenpicknick. De bekroonde Franse chef sloeg de handen in elkaar met designer Michel Penneman die een tent ontwierp waarin het pop-uprestaurant zal gelokaliseerd zijn. De Glaverbel Building in hartje Brussel dateert van de jaren 60. Met zijn karakteristieke cirkelvorm is het pand een opvallend staaltje architectuur middenin Brussel. Binnenin die cirkel bevindt zich een beschutte tuin, die vrijwel onbekend is bij het grote publiek. Daarom wordt er jaarlijks een tijdelijk evenement georganiseerd om Brusselaars de kans te geven deze architecturale parel uit de jaren 60 te ontdekken.

Dit jaar zal de Franse driesterrenchef Yannick Alléno voor de eerste keer in België zijn kooktalent tentoonspreiden in deze ‘geheime’ tuin. Hij organiseer er een geherinterpreteerde picknick. Het pop-uprestaurant wordt ondergebracht in een tent, ingericht door interieurarchitect Michel Penneman.

Praktisch Déjeuner sur l’herbe vindt plaats van 11 tot 26 september, van maandag tot vrijdag, van 12 tot 14.30 uur.

Prijzen Voor- en hoofdgerecht/hoofd- en nagerecht 39 €

Voor- hoofd- en nagerecht 47 €

Terhulpensesteenweg 166, 1170 Brussel

Reserveringen via 0479 720 711

www.dejeuner-sur-herbe.be

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content