De gerenommeerde Amerikaanse fotografe Annie Leibovitz, bekend van haar iconische portretten van grote namen als John Lennon en Demi Moore, heeft de foto's van de nieuwe campagne van het Belgische pilsbier Stella Artois gemaakt.

'Annie Leibovitz's werk combineert feilloos artistieke genialiteit met nauwgezet vakmanschap, wat leidde tot de 'timeless beauty'-campagne', zegt marketing directeur Emma Fox. 'Deze campagne ligt Stella Artois nauw aan het hart. Onze fans genieten van de perfecte Stella Artois. Daarom wilden we zowel de schoonheid van deze creatie als het vakmanschap dat eraan vooraf gaat in de schijnwerpers zetten.'

Voor de campagne werkte het merk ook samen met zes internationale bloggers die fotografie als medium gebruiken, waaronder de Antwerpse Stéphanie Duval. Zij legden hun visie op het centrale thema 'tijdloze schoonheid' vast op de gevoelige plaat.

De beelden worden samen met het werk van Annie Leibovitz aan de wereld voorgesteld op het prestigieuze Sundance Film Festival, dat plaatsvindt van 17 tot 27 januari in Utah. (DB)

De gerenommeerde Amerikaanse fotografe Annie Leibovitz, bekend van haar iconische portretten van grote namen als John Lennon en Demi Moore, heeft de foto's van de nieuwe campagne van het Belgische pilsbier Stella Artois gemaakt. 'Annie Leibovitz's werk combineert feilloos artistieke genialiteit met nauwgezet vakmanschap, wat leidde tot de 'timeless beauty'-campagne', zegt marketing directeur Emma Fox. 'Deze campagne ligt Stella Artois nauw aan het hart. Onze fans genieten van de perfecte Stella Artois. Daarom wilden we zowel de schoonheid van deze creatie als het vakmanschap dat eraan vooraf gaat in de schijnwerpers zetten.' Voor de campagne werkte het merk ook samen met zes internationale bloggers die fotografie als medium gebruiken, waaronder de Antwerpse Stéphanie Duval. Zij legden hun visie op het centrale thema 'tijdloze schoonheid' vast op de gevoelige plaat. De beelden worden samen met het werk van Annie Leibovitz aan de wereld voorgesteld op het prestigieuze Sundance Film Festival, dat plaatsvindt van 17 tot 27 januari in Utah. (DB)