Er hebben zich intussen al ongeveer 400 mensen aangesloten bij de facebookgroep 'Sharing in caring'. Behalve eten vinden studenten daar ook gezelschap tijdens de maaltijd en een deugddoende babbel. Te druk om naar de winkel te gaan? Dan kan je op de pagina laten weten dat je iets nodig hebt, en wie weet neemt een ander lid het wel voor je mee.

De actie kadert in de SOS Blok-actie die LOKO elke examenperiode organiseert om de blok wat draaglijker te maken. Zo zullen er ook nog gratis cursusblokken en allerlei gadgets uitgedeeld worden en zullen er op 23, 24 en 25 januari een aantal vrijwilligers beschikbaar staan voor peptalk, hulp bij afwas, het brengen van een broodje of een deo... Op 19 en 24 januari staat er op het LOKO-secretariaat in de 's Meiersstraat zelfs een professionele masseur klaar voor een massage. Alle acties en informaties vind je op de website van de studentenkoepel.

Er hebben zich intussen al ongeveer 400 mensen aangesloten bij de facebookgroep 'Sharing in caring'. Behalve eten vinden studenten daar ook gezelschap tijdens de maaltijd en een deugddoende babbel. Te druk om naar de winkel te gaan? Dan kan je op de pagina laten weten dat je iets nodig hebt, en wie weet neemt een ander lid het wel voor je mee. De actie kadert in de SOS Blok-actie die LOKO elke examenperiode organiseert om de blok wat draaglijker te maken. Zo zullen er ook nog gratis cursusblokken en allerlei gadgets uitgedeeld worden en zullen er op 23, 24 en 25 januari een aantal vrijwilligers beschikbaar staan voor peptalk, hulp bij afwas, het brengen van een broodje of een deo... Op 19 en 24 januari staat er op het LOKO-secretariaat in de 's Meiersstraat zelfs een professionele masseur klaar voor een massage. Alle acties en informaties vind je op de website van de studentenkoepel.