Achter het vuur gaan staan en op de juiste manier met de warmte en je ingrediënten omspringen blijft natuurlijk belangrijk voor een geslaagde barbecue. Maar er is zoveel meer te doen, zowel op als naast het rooster. Warme of koude bijgerechtjes maken. Hamburgers samenstellen. Vlees of groente marineren. Lekkere warme en koude sausen bereiden, en nog veel meer.

Barbecueën is een feest van - georganiseerde - improvisatie, en al die extra smaaktoetsen versterken dat nog eens. Je kan er eindeloos mee combineren, met hier en daar een exotische noot. Met deze recepten - meer dan 80 - is het gegarandeerd feest. Smakelijk!

Achter het vuur gaan staan en op de juiste manier met de warmte en je ingrediënten omspringen blijft natuurlijk belangrijk voor een geslaagde barbecue. Maar er is zoveel meer te doen, zowel op als naast het rooster. Warme of koude bijgerechtjes maken. Hamburgers samenstellen. Vlees of groente marineren. Lekkere warme en koude sausen bereiden, en nog veel meer.Barbecueën is een feest van - georganiseerde - improvisatie, en al die extra smaaktoetsen versterken dat nog eens. Je kan er eindeloos mee combineren, met hier en daar een exotische noot. Met deze recepten - meer dan 80 - is het gegarandeerd feest. Smakelijk!