Sofie Dumont, die we vooral kennen van het VTM-programma "De keuken van Sofie", stopt met haar restaurant Les Eleveurs in Halle. De beslissing nam Dumont samen met Andy De Brouwer, zakenpartner en ex-vriend. Dat heeft Het Laatste Nieuws bekendgemaakt.

Sofie Dumont, uitgeroepen tot Ladychef in 2009, heeft in Halle haar eigen restaurant Les Eleveurs. Dumont heeft nu beslist om een punt te zetten achter dit avontuur. "Ons doel was om vijf jaar samen de uitbating van Les Eleveurs op onze schouders te nemen. Dit hebben we succesvol bereikt en de termijn die we voor ogen hadden, is reeds maanden geleden gehaald", klinkt het.

Toch zegt Dumont de horeca niet vaarwel en staat er een (voorlopig nog onbekende) horeca-uitdaging voor haar klaar. Bovendien heeft ze het ook behoorlijk druk met haar werk voor de televisie en heeft ze de handen vol met haar babydochter Grace Lio Summer. (LVR)

Sofie Dumont, die we vooral kennen van het VTM-programma "De keuken van Sofie", stopt met haar restaurant Les Eleveurs in Halle. De beslissing nam Dumont samen met Andy De Brouwer, zakenpartner en ex-vriend. Dat heeft Het Laatste Nieuws bekendgemaakt. Sofie Dumont, uitgeroepen tot Ladychef in 2009, heeft in Halle haar eigen restaurant Les Eleveurs. Dumont heeft nu beslist om een punt te zetten achter dit avontuur. "Ons doel was om vijf jaar samen de uitbating van Les Eleveurs op onze schouders te nemen. Dit hebben we succesvol bereikt en de termijn die we voor ogen hadden, is reeds maanden geleden gehaald", klinkt het. Toch zegt Dumont de horeca niet vaarwel en staat er een (voorlopig nog onbekende) horeca-uitdaging voor haar klaar. Bovendien heeft ze het ook behoorlijk druk met haar werk voor de televisie en heeft ze de handen vol met haar babydochter Grace Lio Summer. (LVR)