Nadat ze de deur van haar restaurant Les Eleveurs (Halle) in juni achter zich toetrok, heeft Sofie Dumont (Goe Gebakken' en 'Keuken van Sofie') niet stilgezeten. Ze gaf workshops en demo's, liep stages bij topchefs Syrco Bakker, Sergio Herman en Kobe Desramaults, en was druk bezig met haar nieuw bakboek.

Eind november zakt ze nog als ambassadrice van JAVA koffie af naar enkele koffieplantages in Ethiopië. En op 21 november opent ze haar gloednieuwe pop-up waar ze 'haar gasten heel persoonlijk ontvangt voor een intiem en informeel etentje', aldus het persbericht.

Bedoeling is dat je er kunt tafelen in de ontspannen sfeer van een landelijke huiskamer van een mooi gerestaureerde hoeve in hartje Pajottenland, met open keuken en zicht op de weiden en boomgaarden van de groene omgeving.

In de keuken kookt Dumont volgens de inspiratie van het moment, met een hoofdrol voor de producten uit haar Pajottenland: verse groenten, vlees, melk, boter en fruit uit eigen streek, aangevuld met andere seizoensgebonden ingrediënten. Locatie wordt eerstdaags bekendgemaakt. We houden je op de hoogte. (DB)

Sofie's pop-up: van 21 november tot 22 december, elke donderdag-, vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag.

Nadat ze de deur van haar restaurant Les Eleveurs (Halle) in juni achter zich toetrok, heeft Sofie Dumont (Goe Gebakken' en 'Keuken van Sofie') niet stilgezeten. Ze gaf workshops en demo's, liep stages bij topchefs Syrco Bakker, Sergio Herman en Kobe Desramaults, en was druk bezig met haar nieuw bakboek. Eind november zakt ze nog als ambassadrice van JAVA koffie af naar enkele koffieplantages in Ethiopië. En op 21 november opent ze haar gloednieuwe pop-up waar ze 'haar gasten heel persoonlijk ontvangt voor een intiem en informeel etentje', aldus het persbericht. Bedoeling is dat je er kunt tafelen in de ontspannen sfeer van een landelijke huiskamer van een mooi gerestaureerde hoeve in hartje Pajottenland, met open keuken en zicht op de weiden en boomgaarden van de groene omgeving. In de keuken kookt Dumont volgens de inspiratie van het moment, met een hoofdrol voor de producten uit haar Pajottenland: verse groenten, vlees, melk, boter en fruit uit eigen streek, aangevuld met andere seizoensgebonden ingrediënten. Locatie wordt eerstdaags bekendgemaakt. We houden je op de hoogte. (DB) Sofie's pop-up: van 21 november tot 22 december, elke donderdag-, vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag.