Snoepgoed voor volwassenen

Chocolatiers ‘Leonidas’ en ‘Pierre Marcolini’ lanceren zomerse snoepjes op basis van cocktails.

Met hoge temperaturen in gedachten lieten ‘Leonidas’ en ‘Pierre Marcolini’ zich, bij hun nieuwste bereidingen, inspireren door exotische cocktails.

Voor de twee chocolatiers mag de zomer alvast beginnen. De nieuwe pralines van ‘Leonidas‘ vormen de perfecte afsluiter van een zwoele zomeravond. De bittere chocoladesmaak vermengd met exotische smaken levert dan ook verrassende resultaten op. Mojito, Blue Lagoon, Pina Colada, allemaal zijn ze terug te vinden in het nieuwe assortiment cocktail-pralines. Om ook thuis van de lekkere drankjes te kunnen genieten, zit er in elke snoepdoos een receptenboekje.

Ook ‘Pierre Marcolini’ verrast met nieuwe lekkernijen. Hij breidde zijn makaronassortiment uit. Namen zoals Limoncello- , Cuba Libre- en Rum-Kokos-makaron geven alvast de ingrediënten prijs. Lekkerbekken kunnen zich ook verheugen op de terugkeer van een klassieker; de smeuïge ‘Caramels de Pierrot’.

Tiffany Philips

Cocktail-pralines van Leonidas, 18 stuks: 7,5 euro ‘Verboden voor minderjarigen’ makarons, 20 stuks: 24,5 euro Caramals de Pierrot, 6 stuks, 10,5 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content