Smartmat mikt op ontbijtmoment met The Breakfast Club

© The Breakfast Club

Na de pakketten om je diner mee klaar te maken, zijn er nu ook de aan huis geleverde ontbijtboxen van The Breakfast Club. “Ik wil Belgen anders en beter leren ontbijten”, zegt initiatiefnemer Anders Asarby.

De gezonde en gevarieerde ontbijtpakketten met een wekelijks variërende inhoud – alleen brood, confituur en granola zijn vaste ingrediënten – worden aan huis geleverd. Wel staan elke week verse, lokale en biologische producten centraal.

Inhoud

In een pakket zitten vier recepten waarmee je minstens vier dagen toekomt. Je stelt zelf elke dag samen wat je eet. Zo kan je de week bijvoorbeeld beginnen met granola met biologische yoghurt, op woensdag een eitje koken en op het einde van de week kies je voor een boterham met huisgemaakte confituur,… De vitaminen krijg je van het verse fruit in het pakket, waar je bijvoorbeeld zelf smoothies mee kunt maken of die je kan verwerken in een zelfgemaakte pannenkoek.

Het pakket wordt vergezeld van een menukaart waarin de inhoud wordt toegelicht en een aantal recepten staan. Eén van de vier recepten zal telkens iets meer voorbereidingstijd vragen: ideaal voor die ene dag in de week dat je niet uit je bed geraakt. Ook vind je er tips & tricks terug om je eerste maal van de dag net dat tikkeltje inspirerender te maken.

Praktisch

The Breakfast Club is een initiatief van Smartmat. Voor klanten die ook een Smartmat-kookpakket bestellen, kost het ontbijtpakket 30 euro voor 2 personen en 45 euro voor 4 personen. Wie zijn ontbijtpakket apart bestelt, betaalt 12 euro extra leveringskosten.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content