In de Tony's Store kan je exclusieve Tony's spullen kopen, de nieuwste smaken proeven en een reep uit de gigantische automaat halen. Zo kunnen mensen het verhaal van Tony's Chocolonely ontdekken en er meteen een chocolaatje bijnemen.

De missie van het Nederlandse chocolademerk is om chocolade honderd procent slaafvrij te maken. Hoe doen ze dat? Door de cacao rechtstreeks in te kopen bij de boerencoöperaties in Ghana en Ivoorkust, waar ze een langetermijnrelatie mee hebben.

Een volgende citytrip naar Amsterdam staat deze chocoladewinkel dus met stip op één van activiteiten.

Tony's Chocolonely, Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely © Tony's Chocolonely

Praktisch: Polonceaukade 12, Amsterdam

Omdat de winkel bemand wordt door de werknemers, is de Tony's Store enkel geopend tijdens kantooruren: op maandag van 13u tot 18u, en van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 18u uur. Rond lunch is de winkel gesloten.

De opening van de winkel staat gepland voor donderdag 27 oktober.

(LP)

In de Tony's Store kan je exclusieve Tony's spullen kopen, de nieuwste smaken proeven en een reep uit de gigantische automaat halen. Zo kunnen mensen het verhaal van Tony's Chocolonely ontdekken en er meteen een chocolaatje bijnemen. De missie van het Nederlandse chocolademerk is om chocolade honderd procent slaafvrij te maken. Hoe doen ze dat? Door de cacao rechtstreeks in te kopen bij de boerencoöperaties in Ghana en Ivoorkust, waar ze een langetermijnrelatie mee hebben. Een volgende citytrip naar Amsterdam staat deze chocoladewinkel dus met stip op één van activiteiten. Praktisch: Polonceaukade 12, Amsterdam Omdat de winkel bemand wordt door de werknemers, is de Tony's Store enkel geopend tijdens kantooruren: op maandag van 13u tot 18u, en van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 18u uur. Rond lunch is de winkel gesloten.De opening van de winkel staat gepland voor donderdag 27 oktober.(LP)