Sergio Herman’s culinaire docu ‘Fucking Perfect’ naar Berlinale

© gf

De documentaire die de perfectie van sterrenchef Sergio Herman mooi in beeld brengt, is geselecteerd voor het internationale filmfestival van Berlijn. Bekijk de trailer.

‘Fucking Perfect’, de documentaire van regisseur Willemiek Kluijfhout die de perfectie van sterrenchef Sergio Herman in beeld brengt, is geselecteerd voor het internationale filmfestival in Berlijn. De docu volgt de rock ’n roll-kok op het moment van de emotionele sluiting van driesterrenzaak Oud Sluis, het restaurant dat hij uitbouwde tot de internationale top, en het begin van zijn nieuw culinair hoofdstuk in Antwerpen, waar de chef samen met Nick Bril onder de naam The Jane een nieuwe zaak opende. ‘De boertjes van Zeeuws-Vlaanderen gaat naar ’t stad’, zegt hij in de trailer. Het restaurant, waar alle verfijnde gerechten opnieuw het signatuur van de meester dragen, werd na enkele maanden gebombardeerd met een eerste Michelinster.

Sergio inspireert mensen door wie hij is en wat hij doet. De docu toont een periode uit het leven van een gepassioneerde , ambitieuze kok waarvoor alleen de sky de limit is. Dat eist ook zijn tol. ‘En dan ben je niet altijd de gezelligste.’

Tijdens de Berlinale, die op 5 februari van start gaat, wordt Fucking Perfect getoond in het aparte luik Kulinarisches Kino, ofwel: Culinaire Film. De film komt uit in maart. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content