'Het wordt een restaurant met veel glas en zicht op zee, meer ontspannen en rock-'n-roll, met eenvoudige gerechten', zei Sergio Herman deze week in De Tijd over zijn nieuwe zaak in Cadzand.

De sterrenchef opende samen met Nick Bril The Jane, enkele maanden nadat hij zijn driesterrenzaak Oud Sluis sloot op het hoogtepunt van zijn roem. Intussen werd de Antwerpse kapel van de goede smaak al na acht maanden gepromoveerd met een eerste Michelinster. En nu ligt er al een nieuw project op tafel: een gastronomisch rock-'n-roll-eethuis aan het mooiste strand van Nederland.

Maar de meester heeft (veel) meer in gedachten. 'We willen ook uitbreiden naar verschillende Europese steden. Maar daarvoor moet ik eerst geschikt personeel vinden. Anders begin ik er niet aan', zei hij nog in de krant. (DB)

'Het wordt een restaurant met veel glas en zicht op zee, meer ontspannen en rock-'n-roll, met eenvoudige gerechten', zei Sergio Herman deze week in De Tijd over zijn nieuwe zaak in Cadzand. De sterrenchef opende samen met Nick Bril The Jane, enkele maanden nadat hij zijn driesterrenzaak Oud Sluis sloot op het hoogtepunt van zijn roem. Intussen werd de Antwerpse kapel van de goede smaak al na acht maanden gepromoveerd met een eerste Michelinster. En nu ligt er al een nieuw project op tafel: een gastronomisch rock-'n-roll-eethuis aan het mooiste strand van Nederland. Maar de meester heeft (veel) meer in gedachten. 'We willen ook uitbreiden naar verschillende Europese steden. Maar daarvoor moet ik eerst geschikt personeel vinden. Anders begin ik er niet aan', zei hij nog in de krant. (DB)