De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM serveert voortaan maaltijden van de Nederlandse topkok Sergio Herman, zij het alleen in de World Business Class, zo meldt het "zeer verheugde" bedrijf. Ook Herman zelf is vereerd.

De maaltijden in deze klasse worden al jaren ontwikkeld door Nederlandse topchefs. Eerder creëerden onder meer Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer het eten aan boord.

De 43-jarige Sergio Herman is eigenaar van sterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Vlak voor Kerst sluit hij zijn zaak, een maand later opent hij zijn veelbelovend restaurant 'The Jane' in Antwerpen. (Belga/DB)

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM serveert voortaan maaltijden van de Nederlandse topkok Sergio Herman, zij het alleen in de World Business Class, zo meldt het "zeer verheugde" bedrijf. Ook Herman zelf is vereerd.De maaltijden in deze klasse worden al jaren ontwikkeld door Nederlandse topchefs. Eerder creëerden onder meer Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer het eten aan boord. De 43-jarige Sergio Herman is eigenaar van sterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Vlak voor Kerst sluit hij zijn zaak, een maand later opent hij zijn veelbelovend restaurant 'The Jane' in Antwerpen. (Belga/DB)