Topchef Sergio Herman heeft een deal met Delhaize. De Nederlandse chef van restaurant Oud Sluis bereidt voor de warenhuisketen twee nieuwe schotels: gelakt buikspek met linzen en mousseline van vergeten groenten en tagliolini met rivierkreeftjes, garnalenjus, aubergines en tomaten. Het zijn telkens porties voor één persoon en liggen nu in de winkelrekken van Dellhaize.

Sinds 2000 doet Delhaize geregeld beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks. Momenteel zijn er negen chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen ook Peter Goossens, Yves Mattagne en Pierre Wynants.

Topchef Sergio Herman heeft een deal met Delhaize. De Nederlandse chef van restaurant Oud Sluis bereidt voor de warenhuisketen twee nieuwe schotels: gelakt buikspek met linzen en mousseline van vergeten groenten en tagliolini met rivierkreeftjes, garnalenjus, aubergines en tomaten. Het zijn telkens porties voor één persoon en liggen nu in de winkelrekken van Dellhaize.Sinds 2000 doet Delhaize geregeld beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks. Momenteel zijn er negen chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen ook Peter Goossens, Yves Mattagne en Pierre Wynants.