Sergio Herman en andere sterrenchefs eren Ferran Adrià met uniek diner

Ferran Adrià © Reuters

Naar aanleiding van de tentoonstelling over Ferran Adrià zullen verschillende sterrenchefs hun krachten bundelen op een bijzonder diner. Ook Sergio Herman doet mee.

Ferran Adrià, de chef van het wereldvermaarde restaurant El Bulli, komt op 18 maart 2016 naar Nederland. Hij is er voor de speciaal aan hem gewijde tentoonstelling Ferran Adrià: Notes on Creativity, die van 10 maart tot en met 3 juli 2016 exclusief te zien is in Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht.

Diner

Ter gelegenheid van zijn komst wordt er op 19 maart een exclusief diner georganiseerd. Daarop zullen bekende chef-koks die schatplichtig zijn aan Adrià – bij elkaar goed voor negen Michelinsterren – hun krachten bundelen.

Deze chefs zullen samen een tiengangenmenu bereiden: Jonnie Boer (De Librije ***), Sergio Herman (The Jane **), Hans van Wolde (Beluga Loves You **), Margo Reuten (DaVinci **) en het grote, nieuwe patisserietalent Marieke Harkema.

Scholenproject

Er zijn nog enkele plaatsen voor 1.000 euro per stoel beschikbaar. De opbrengst gaat naar een innovatief scholenproject over de zintuigen.
 Jij wil dit unieke diner niet missen? Verzeker je dan gauw van plaatsen via dinerferranadria@marres.org.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content