Sergio Herman coacht in ‘Mijn Pop-uprestaurant’

Topchef Sergio Herman gaat zijn passie en vaardigheden delen met de kandidaten van het nieuwe Vtm-Programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ dat gepresenteerd zal worden door Evi Hanssen.

Topchef Sergio Herman gaat zijn passie en vaardigheden delen met de kandidaten van het nieuwe Vtm-Programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ dat gepresenteerd zal worden door Evi Hanssen.

Bedoeling is dat vijf duo’s in evenveel steden een tijdelijk restaurant runnen. Net zoals bij de bestaande pop-upconcepten zal ook hier gekozen worden voor unieke locaties, originele insteken en vooral lekker eten. Het publiek kan er komen proeven, degusteren en uiteindelijk beslissen wie de overwinning én de bijhorende cheque van 100.000 euro binnenhaalt.

De eerste opdracht werd woensdag 5 februari aangekondigd door Sergio Herman op radiozender Q- music: samen als team een diner bereiden in een eenmalig pop-uprestaurant ondergebracht in de Gentse brouwerij Gruut. Zij krijgen daarvoor amper twee dagen tijd. Vandaag/donderdag gaan de deuren immers al open voor veertig gasten.

Herman en andere vakmensen zullen de kandidaten een handje toesteken, want ‘pop-up is een chemie van een locatie die geheimzinnigheid, een eigen visie en karakter uitstraalt’, aldus de Nederlandse chef. ‘Het moet conceptueel en visionair zijn met een doordacht ondernemerschap.’ Het wordt dus veel meer dan juiste cuissons en wat sfeer en gezelligheid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content