Heel wat wijnliefhebbers kijken uit naar september. Het is de tijd van de diverse Foire aux Vins oftewel wijnbeurzen. En die zijn aanlokkelijk om hun vele promoties. Een Foire biedt de wijnliefhebber de kans om een nieuwe ongekende wijn voor een eerder zacht prijsje in te slaan. Maar omdat heel wat supermarkten wijnaanbiedingen hebben, komt het er voor u op aan om u degelijk te informeren en te oriënteren.

Vooral bij de start van de 'koopjes' gaan de beste flessen de deur uit. Daarom is het van het grootste belang dat u ruim op voorhand uw budget kent. Een zekere strategie is ook welkom als u met uw bankkaart naar de winkel trekt. Weet hoeveel flessen wijn u kan stockeren en in welke omstandigheden.

Kijk alvast uit naar de folders in uw brievenbus om een eerste selectie te maken.

Muriel Lefevre / Ingrid Moriau

Heel wat wijnliefhebbers kijken uit naar september. Het is de tijd van de diverse Foire aux Vins oftewel wijnbeurzen. En die zijn aanlokkelijk om hun vele promoties. Een Foire biedt de wijnliefhebber de kans om een nieuwe ongekende wijn voor een eerder zacht prijsje in te slaan. Maar omdat heel wat supermarkten wijnaanbiedingen hebben, komt het er voor u op aan om u degelijk te informeren en te oriënteren. Vooral bij de start van de 'koopjes' gaan de beste flessen de deur uit. Daarom is het van het grootste belang dat u ruim op voorhand uw budget kent. Een zekere strategie is ook welkom als u met uw bankkaart naar de winkel trekt. Weet hoeveel flessen wijn u kan stockeren en in welke omstandigheden. Kijk alvast uit naar de folders in uw brievenbus om een eerste selectie te maken. Muriel Lefevre / Ingrid Moriau