De limited edition bestaat in twee uitvoeringen: de hippe wit-rode Senseo Quadrante en de stijlvolle zwarte Senseo Viva Café. Met deze trendy toestellen wil de kunstenaar meer sfeer wekken in de keuken en het koffiemoment aangenamer maken. Bij aankoop krijg je twee bijpassende kopjes cadeau.

Haring was een van de meest creatieve geesten van de New Yorkse popartbeweging in de jaren '80. Hij overleed in 1990 aan de gevolgen van AIDS.

Zijn werk is nog steeds ontzettend populair en het blijft de hedendaagse kunst en cultuur beïnvloeden.

De limited edition-collectie is tot begin juni verkrijgbaar bij de Philips verkooppunten voor de prijs van €99,99. (KD)

De limited edition bestaat in twee uitvoeringen: de hippe wit-rode Senseo Quadrante en de stijlvolle zwarte Senseo Viva Café. Met deze trendy toestellen wil de kunstenaar meer sfeer wekken in de keuken en het koffiemoment aangenamer maken. Bij aankoop krijg je twee bijpassende kopjes cadeau. Haring was een van de meest creatieve geesten van de New Yorkse popartbeweging in de jaren '80. Hij overleed in 1990 aan de gevolgen van AIDS. Zijn werk is nog steeds ontzettend populair en het blijft de hedendaagse kunst en cultuur beïnvloeden. De limited edition-collectie is tot begin juni verkrijgbaar bij de Philips verkooppunten voor de prijs van €99,99. (KD)