Seabourn organiseert culinaire workshops

© Thinkstock

Op de cruiseschepen van Seabourn worden binnenkort culinaire workshops georganiseerd.

Op de cruiseschepen van Seabourn worden enkele gerenommeerde chef-koks en een award-winnende wijnproducent aan boord verwacht, als onderdeel van het nieuwe ‘Seabourn Conversations’ programma. Deze culinaire sterren zullen op vier Seabourn schepen de gasten laten genieten van kookdemonstraties en wijnproeverijen. “Wij zijn vereerd om deze bijzondere mensen te verwelkomen aan boord van onze schepen,” zegt John Delaney, senior vice president, marketing en sales bij Seabourn. “Mooie gerechten en goede wijnen zijn een belangrijk onderdeel van onze Seabourn cruises. Met dit programma gaan onze gasten zeker genieten van de kennis en inzichten van deze culinaire sterren.”

Het ‘Seabourn Conversations’ programma start met Lars Kronmark, uitvoerend instructeur bij het Culinary Institute of America in Greystone (VS). Hij is van 4 tot 25 juli 2013 te gast op de Seabourn Pride tijdens de ‘Midnight Sun’ cruise.

Jeremy Bloor, uitvoerend chef bij het OXO Tower Restaurant in London (UK), vaart van 3 tot 24 september 2013 samen met wijn producent Gary Eberle van Eberle Winery in Paso Robles (VS). Zij zijn 21 dagen te gast op de Seabourn Sojourn en varen van Dover (UK) via Reykjavik (IJsland) en Qaqortoq (Groenland) naar Montreal (Canada).

Als volgende gast gaat chef patisserie Kaushik Chowdhury – van het Fairmont Dubai Hotel (VAE) – aan boord van de Seabourn Odyssey van 12 tot 30 oktober 2013.

Tot slot is chef-kok en schrijver Marisol Simon van 7 tot 25 november te gast op de Seabourn Legend. Hij vaart 18 dagen mee met de ‘Wonders of Arabia and India’ cruise.

Het uitnodigen van bovengenoemde chef-koks is een onderdeel van het nieuwe ‘Seabourn Conversations’ programma. Naast het culinaire thema wordt ook aandacht besteed aan andere thema’s zoals kunst, cultuur, geschiedenis, beroemdheden en wetenschap. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content