Schweppes, uitvinder van de bekende Indian Tonic, speelt in op de gin & tonic-rage en presenteert Premium Mixer, een gamma tonics met vier verschillende smaken in mooi ogende flesjes. De oorspronkelijke Indian Tonic dateert van 1870. Het drankje was geïnspireerd op de gewoontes van de Britse kolonisten in India, die de smaak van kinine (tegen malaria) maskeerden met suiker en bittere sinaasappelschillen.

De Premium Mixer Tonic Original past bij alle soorten premium gin. De Pink Pepper met roze peper is er voor de aromatische ginsoorten (Hendrick's, Monkey 47...). De Ginger & Cardamom hemelt de smaak op van bloemige moderne gins als G'Vine en Gin Mare. De Tonic Lavender & Orange Blossom gaat perfect samen met droge gin, zoals London N1 en Beefeater 24. (3,50 euro).

Schweppes, uitvinder van de bekende Indian Tonic, speelt in op de gin & tonic-rage en presenteert Premium Mixer, een gamma tonics met vier verschillende smaken in mooi ogende flesjes. De oorspronkelijke Indian Tonic dateert van 1870. Het drankje was geïnspireerd op de gewoontes van de Britse kolonisten in India, die de smaak van kinine (tegen malaria) maskeerden met suiker en bittere sinaasappelschillen. De Premium Mixer Tonic Original past bij alle soorten premium gin. De Pink Pepper met roze peper is er voor de aromatische ginsoorten (Hendrick's, Monkey 47...). De Ginger & Cardamom hemelt de smaak op van bloemige moderne gins als G'Vine en Gin Mare. De Tonic Lavender & Orange Blossom gaat perfect samen met droge gin, zoals London N1 en Beefeater 24. (3,50 euro).