Schuif aan tafel bij Smartmat in 4 steden en leer bij over gezonde maaltijden

Smartmat bistro © -

In vier verschillende steden levert Smartmat voor één keer niet aan huis. Klanten kunnen op de avonden hun voeten onder tafel schuiven en genieten van een gezellig etentje. In de Smartmat Bistro staat evenwichtige kost op het menu en leer je bij over een gezonde levensstijl.

Smartmat levert normaal gezien gezonde en evenwichtige maaltijden tot aan je voordeur. Jij trekt vervolgens de keukenschort aan om deze maaltijden in een wip op tafel te toveren. Maar het bedrijf wil niet alleen mensen helpen om snel een potje zelfgemaakte kost op tafel te zetten, het wil ook aansporen om gezonder te eten en leven. Hun eerste kookboek ‘Anders koken, beter leven’ was al een eerste stap in die richting en met de Smartmat Bistro maakt het thuisleverbedrijf hun klanten helemaal warm voor bewust omgaan met voedsel.

Op het menu

Smartmat organiseert vier gezellig etentjes in een huiselijke sfeer, waar de potten gewoon op tafel staan. Op het menu staat telkens een verse soep uit het assortiment van de soeppakketten van Smartmat, een hoofdgerecht op basis van vlees of een vegetarisch alternatief en als dessert een yoghurtijs met huisgemaakte granola en confituur.

Thema’s

De Smartmat Bistro zal neerstrijken op vier verschillende locaties in evenveel Belgische grootsteden. Iedereen is uiteraard welkom, maar Smartmat wil verschillende doelgroepen aanspreken om zo alle mogelijkheden van de verschillende menu’s uit te lichten. Zo staat er een bio winetasting voor vijftigplussers op de planning op 16 en 17 oktober in Antwerpen, kunnen singles uit het Gentse op 30 en 31 oktober meedoen aan een tafelrondje speeddating en staan de deuren van de Brusselse bistro op 13 en 14 november open voor Nederlands- en Franstalige koppels. Jonge gezinnen met kinderen worden op 27 en 28 november verwelkomd in Hasselt. Deze avond voorziet Smartmat een aangepast menu en kinderopvang voor de kleinste spruiten, vanaf 3 jaar.

Praktisch

De locaties worden enkele dagen voor het evenement bekend gemaakt via de sociale mediakanalen van Smartmat.

16 & 17/10: Antwerpen (focus op doelgroep 50+)

30 & 31/10: Gent (focus op doelgroep singles)

13 & 14/11: Brussel (focus op doelgroep koppels)

28 & 29/11: Hasselt (focus op gezinnen met jonge kinderen)

De etentjes duren steeds van 19.00 tot 22.00

Met 40 stoelen aan tafel zijn de plaatsen gelimiteerd, schrijf je dus zo snel mogelijk in via de website www.smartmatbistro.be.

Prijs: 25 euro per persoon (incl. dranken)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content