Schuif aan aan ‘De Langste Tafel’

© dpc

Een zwoele vrijdagavond, een meterslange tafel, zo’n 300 potentiële vrienden en een heerlijk driegangenmenu op een adembenemende locatie: dat is een korte omschrijving van ‘De langste Tafel’.

Op vrijdag 17 juli wordt een meterslange tafel opgesteld in Antwerpen, waaraan je zal kunnen dineren met exclusief zicht op de Schelde. Aan de tafel is er plaats voor zo’n 300 personen. Je kiest zelf of je alleen komt of met vrienden, familie of collega’s. Vast staat dat je zeker niet de enige zal zijn die z’n voeten onder de tafel schuift.

Goed doel

Voor 45 euro krijg je een aperitiefje en een driegangenmenu voorgeschoteld door enkele gerenommeerde chefs. Chef Elke Vandormael van Murni schotelt je een verrassend gluten- en lactosevrij voorgerecht voor. Het hoofdgerecht is mee ontworpen door tweesterrenchef Viki Geunes van ’t Zilte. Chef Jo Bussels van restaurant Radis Noir zorgt voor een heerlijk dessert als afsluiter. Nadien kan je nog even natafelen en het weekend inzetten op ‘het langste terras’, aper’eau.

De opbrengst gaat integraal naar Moeders Voor Moeders, een Antwerpse vzw die materiaal en voedselpakketten verdelen aan gezinnen met jonge kinderen die het financieel heel moeilijk hebben. Zij gebruiken het geld voor de renovatie en heropbouw van hun werkplek, waar ze niet alleen ouders uit de nood helpen, maar ook kinderen twee keer per week een bad en een warme maaltijd geven.

Reserveer je plaatsen via www.langstetafel.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content