In Savage, de allereerste lobster bar in België, kan je nu terecht voor lobster rolls zoals ze in de New Yorkse Chelsea Market gegeten worden. Meer te vinden voor de klassiekers? Ook een volledig gestoomde kreeft met augurk en maïskolf en kreeftenchowder staan op het menu, naast gourmet burgers.

Ook wie toevallig én levensgenieter én ochtendmens is, zal zijn hartje kunnen ophalen in de Antwerpse lobster bar: op zondag is er een speciaal brunchmenu, compleet met lobster benedict (kreeft, een gepocheerd eitje, asperges, en hollandaisesaus op een zacht broodje). Grappig detail: als je er bubbels bij wilt, moet je even naar je horloge kijken, want je betaalt naar gelang de tijd: 10 euro per fles om 10 uur, 11 om 11 uur.

De naam 'Savage' werd gekozen omwille van de 'woeste' manier van eten: wie zichzelf niet vuil durft maken of geen kracht durft te gebruiken, kiest beter een ander favoriete kostje. (EK)

In Savage, de allereerste lobster bar in België, kan je nu terecht voor lobster rolls zoals ze in de New Yorkse Chelsea Market gegeten worden. Meer te vinden voor de klassiekers? Ook een volledig gestoomde kreeft met augurk en maïskolf en kreeftenchowder staan op het menu, naast gourmet burgers. Ook wie toevallig én levensgenieter én ochtendmens is, zal zijn hartje kunnen ophalen in de Antwerpse lobster bar: op zondag is er een speciaal brunchmenu, compleet met lobster benedict (kreeft, een gepocheerd eitje, asperges, en hollandaisesaus op een zacht broodje). Grappig detail: als je er bubbels bij wilt, moet je even naar je horloge kijken, want je betaalt naar gelang de tijd: 10 euro per fles om 10 uur, 11 om 11 uur.De naam 'Savage' werd gekozen omwille van de 'woeste' manier van eten: wie zichzelf niet vuil durft maken of geen kracht durft te gebruiken, kiest beter een ander favoriete kostje. (EK)