SATC-cocktails op basis van champagne

Moët & Chandon viert de lancering van de nieuwe ‘Sex and the City’-film met cocktails.

Om de première van het langverwachte vervolg op de film ‘Sex and the City’ te vieren, brengt champagnemerk ‘Moët & Chandon’ vier exclusieve cocktails op de markt. De drankjes zijn geïnspireerd op de geliefde filmpersonages Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda.

Op de film ‘Sex and the City 2’ is het nog een maand wachten maar de fans kunnen nu al genieten van deze cocktails op basis van bubbels. De drankjes weerspiegelen de vier sterke persoonlijkheden uit de SATC-films.

Granaatappel voegt een pittige smaak toe aan de roze ‘Fashionista’-cocktail. Een rozenblaadje als afwerking zorgt voor de nodige romantiek. De ‘Socialite’ zal de zoetebekken onder ons weten te bekoren. De combinatie van vlier en bruine suiker geeft een zoete toets aan dit drankje. Met bittere kers en zoete mandarijn is ‘The Bombshell’ het meest gedurfde drankje van de vier. Tenslotte is er nog de ‘Player’. De combinatie, citrusvruchten en gember, is al even sensueel als zijn naam.

Tiffany Philips

Sex and the City 2 gaat eind mei 2010 wereldwijd in première. De vier exclusieve cocktails zijn vanaf de lente verkrijgbaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content