Ruim tien jaar na de lancering van de Senseo wordt het koffiezetapparaat grondig vernieuwd. De opvolger, de Senseo Sarista, werkt niet langer met de bekende pads, maar met bonen die op het moment van het koffiezetten gemaald worden. Het product wordt midden volgend jaar in België gelanceerd tegen een richtprijs van circa 250 euro.

Het nieuwe koffiezetapparaat is opnieuw een samenwerking tussen Douwe Egberts en Philips en werd voorgesteld in Eindhoven. Het moet een antwoord bieden op de grote concurrentie van de Nespresso-machines. Gebruikers zullen kunnen kiezen uit zes smaken, zullen ook de sterkte van de koffie kunnen bepalen en een hele thermos koffie kunnen zetten. (Belga/DB)

Ruim tien jaar na de lancering van de Senseo wordt het koffiezetapparaat grondig vernieuwd. De opvolger, de Senseo Sarista, werkt niet langer met de bekende pads, maar met bonen die op het moment van het koffiezetten gemaald worden. Het product wordt midden volgend jaar in België gelanceerd tegen een richtprijs van circa 250 euro. Het nieuwe koffiezetapparaat is opnieuw een samenwerking tussen Douwe Egberts en Philips en werd voorgesteld in Eindhoven. Het moet een antwoord bieden op de grote concurrentie van de Nespresso-machines. Gebruikers zullen kunnen kiezen uit zes smaken, zullen ook de sterkte van de koffie kunnen bepalen en een hele thermos koffie kunnen zetten. (Belga/DB)