Koken - Het Handboek had zoveel succes, dat de befaamde hotelschool Ter Duinen er een vervolgboek op heeft uitgebracht, en dat zal je geweten hebben. Speciaal voor Weekend.be stelden de chefs twee vaderdagsmenu's op met recepten uit Koken 2.0: een voor wie alle kneepjes van het vak onder de knie heeft, en een voor papa's die wel graag koken, maar nog wat te leren hebben. Laat het smaken zondag!
Voor papa's met veel goesting, maar wat minder keukenervaring:
Soepje van jonge wortel, schuim van gerookte melk en uienringen
Lamskroon met aardappelrösti, cannelloni van spitskool en inktvis, crème van broccoli
Voor papa's die evengoed een sterrenrestaurant zouden kunnen openen:

Naast prikkelende recepten staat het boek ook vol grondig uitgelegde tips en technieken. Een mooi cadeau voor vaders die weten wat goed eten is.
Koken 2.0 - Het vervolgboek, Hotelschool Ter Duinen (Borgerhoff & Lamberigts, € 59,95)