Salon du Chocolat voor het eerst in Brussel

Voor de eerste maal vindt het “Chocoladefeest” plaats in Brussel. Van 7 tot 9 februari kunnen professionals en liefhebbers van chocolade terecht in de gebouwen van Tour & Taxis in Brussel.

Voor de eerste maal vindt het “Chocoladefeest” (Salon du Chocolat) plaats in Brussel. Van 7 tot 9 februari kunnen liefhebbers van chocolade en professionals terecht in de gebouwen van Tour & Taxis in Brussel.

Het evenement zit al aan twintig edities in Frankrijk en vindt nu voor het eerst plaats in de Belgische hoofdstad. Er zullen workshops voor kinderen, een defilé van jurken in chocolade en kookdemonstraties door chefs plaatsvinden en chef-patissiers en chocolatiers aanwezig zijn. Ook is ereen bibliotheek vol kookboeken voorzien. Het “Salon du Chocolat” brengt chocolade in al zijn vormen naar de bezoeker.

Marion Lemesre, Brussels schepen van Economische zaken, reageert verheugd op de komst van het chocoladefeest naar Brussel. “De keuze voor Brussel getuigt van het belang van deze sector en is een belangrijke factor in de ontwikkeling van de lokale economie en werkgelegenheid. Elke dag werken er immers 850 mensen in deze sector”, aldus Lemesre. (Belga/LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content