Samen met twee andere mensen wil Van Damme in Toque Tok kip aan het spit naar een ander niveau brengen. Hij benadrukt in Het Laatste Nieuws wel dat dit slechts een nevenproject zal zijn: 'Ik blijf de man van de desserts'.

Met deze kip aan het spit is Van Damme al de derde televisiechef die een simpele klassieker uitkiest om culinair te verdiepen. Eerder waren er ook al Sergio Herman met zijn frituren Frites Atelier en Jeroen Meus met zijn hotdogs in Würst.

Toque Tok opent de deuren op 13 oktober, maar reserveren kan nu al.

(EK)

Samen met twee andere mensen wil Van Damme in Toque Tok kip aan het spit naar een ander niveau brengen. Hij benadrukt in Het Laatste Nieuws wel dat dit slechts een nevenproject zal zijn: 'Ik blijf de man van de desserts'. Met deze kip aan het spit is Van Damme al de derde televisiechef die een simpele klassieker uitkiest om culinair te verdiepen. Eerder waren er ook al Sergio Herman met zijn frituren Frites Atelier en Jeroen Meus met zijn hotdogs in Würst. Toque Tok opent de deuren op 13 oktober, maar reserveren kan nu al.(EK)