Rodenbach heeft met de rijk geschakeerde Caractère Rouge een eigenzinnige variant op het Rodenbachbier gelanceerd. De Roeselaarse brouwerij deed voor deze unieke creatie beroep op het proefvermogen van sterrenchef Viki Geunes van restaurant 't Zilte.

Voor het project werd het brouwsel zes maanden gemacereerd met verse krieken, frambozen en veenbessen, na een twee jaar lange traditionele rijping op eiken foeters. Van Rodenbach Caractère Rouge werden slechts 900 flessen van 75 cl gebotteld.

Ook de Rodenbach Vintage 2009 werd, na de Vintage 2007 en 2008, voor het derde jaar op rij op de markt gebracht. Van dit Vlaams roodbruinbier werden 37000 stuks van 75 cl gebotteld.

Beide Limited Editions hebben een alcoholvolume van 7°C. (DB)

Rodenbach heeft met de rijk geschakeerde Caractère Rouge een eigenzinnige variant op het Rodenbachbier gelanceerd. De Roeselaarse brouwerij deed voor deze unieke creatie beroep op het proefvermogen van sterrenchef Viki Geunes van restaurant 't Zilte.Voor het project werd het brouwsel zes maanden gemacereerd met verse krieken, frambozen en veenbessen, na een twee jaar lange traditionele rijping op eiken foeters. Van Rodenbach Caractère Rouge werden slechts 900 flessen van 75 cl gebotteld. Ook de Rodenbach Vintage 2009 werd, na de Vintage 2007 en 2008, voor het derde jaar op rij op de markt gebracht. Van dit Vlaams roodbruinbier werden 37000 stuks van 75 cl gebotteld. Beide Limited Editions hebben een alcoholvolume van 7°C. (DB)