Op het menu: meer dan 50 restaurants, allemaal met minstens een ster of een classificatie van een minimum van 13/20 in de Gault&Millau-gids. Zo kan je je plaatsje reserveren bij enkele grote namen uit de culinaire gastronomie zoals ' De Pastorale' (**), Michel (*), 'L'hostellerie St. Nicolas (**) of Kimmilfoo (*).

Door de actie betaal je nog maar 33 euro voor een lunch en 40 euro voor een diner in een restaurant met een Gault&Millau-score tot 14/20, voor restaurants met een ster of een score vanaf 15, wordt dat respectievelijk 39 en 46 euro. Gaan eten in het écht hogere segment kan voor 54 euro (lunch) of 61 euro (diner).

De lijst met deelnemende restaurants bekijken en reserveren doe je hier. (EK)

Op het menu: meer dan 50 restaurants, allemaal met minstens een ster of een classificatie van een minimum van 13/20 in de Gault&Millau-gids. Zo kan je je plaatsje reserveren bij enkele grote namen uit de culinaire gastronomie zoals ' De Pastorale' (**), Michel (*), 'L'hostellerie St. Nicolas (**) of Kimmilfoo (*). Door de actie betaal je nog maar 33 euro voor een lunch en 40 euro voor een diner in een restaurant met een Gault&Millau-score tot 14/20, voor restaurants met een ster of een score vanaf 15, wordt dat respectievelijk 39 en 46 euro. Gaan eten in het écht hogere segment kan voor 54 euro (lunch) of 61 euro (diner). De lijst met deelnemende restaurants bekijken en reserveren doe je hier. (EK)