Chloe kookt

De Antwerpse studente Chloe Lauwers bundelt haar favoriete recepten op de Intagram-pagina Chloékookt. Ze schotelt haar volgers een mix voor van ontbijt, lunch, tussendoortjes en hoofdgerechten. Omdat Chloé veel belang hecht aan een gebalanceerd dieet laat ze al haar recepten vooraf goedkeuren door diëtist Lore De Meester.

The Messy Chef

Jelle Beeckman is een 32-jarige foodie uit Gent die net zijn eerste kookboek heeft uitgebracht. Op zijn Instagram post hij vooral foto's van zijn gerechten, de volledige recepten zijn terug te vinden op zijn website. Jelle gaat slechts één keer per week naar de supermarkt, waar hij ingrediënten koopt zonder op voorhand te weten wat hij precies gaat maken. Dat levert creatieve resultaten op. Zijn mediterraanse groenteschotel met zoete aardappel en mozzarella is bijvoorbeeld een schot in de roos. Kers op de taart zijn de grappige verhalen achter de gerechten en zijn coronadagboek in de Instagram Stories.

Cook a lot by Charlot

In een vorig leven nam Charlot deel aan het VTM-programma 'Mijn keuken, mijn restaurant'. Intussen heeft ze haar eigen kookboek uit en focust ze zich op haar foodblog, Cook a lot by Charlot. Een gezonde balans en veel afwisseling staat centraal in de keuken van Charlot. Ze experimenteert erop los met verschillende ingrediënten en bewijst zo dat een evenwichtig voedingspatroon niet saai hoeft te zijn. Onze favoriet? Haar cakejes van... tonijn, jawel.

De Antwerpse studente Chloe Lauwers bundelt haar favoriete recepten op de Intagram-pagina Chloékookt. Ze schotelt haar volgers een mix voor van ontbijt, lunch, tussendoortjes en hoofdgerechten. Omdat Chloé veel belang hecht aan een gebalanceerd dieet laat ze al haar recepten vooraf goedkeuren door diëtist Lore De Meester. Jelle Beeckman is een 32-jarige foodie uit Gent die net zijn eerste kookboek heeft uitgebracht. Op zijn Instagram post hij vooral foto's van zijn gerechten, de volledige recepten zijn terug te vinden op zijn website. Jelle gaat slechts één keer per week naar de supermarkt, waar hij ingrediënten koopt zonder op voorhand te weten wat hij precies gaat maken. Dat levert creatieve resultaten op. Zijn mediterraanse groenteschotel met zoete aardappel en mozzarella is bijvoorbeeld een schot in de roos. Kers op de taart zijn de grappige verhalen achter de gerechten en zijn coronadagboek in de Instagram Stories. In een vorig leven nam Charlot deel aan het VTM-programma 'Mijn keuken, mijn restaurant'. Intussen heeft ze haar eigen kookboek uit en focust ze zich op haar foodblog, Cook a lot by Charlot. Een gezonde balans en veel afwisseling staat centraal in de keuken van Charlot. Ze experimenteert erop los met verschillende ingrediënten en bewijst zo dat een evenwichtig voedingspatroon niet saai hoeft te zijn. Onze favoriet? Haar cakejes van... tonijn, jawel.