Vous lé Vous

Giovani Oosters ging na de koksschool aan de slag in topadressen, onder meer bij Roger Souvereyns en bij Peter Goossens. Bij het grote publiek werd hij bekend via het programma Expeditie Robinson en als tv-kok in 1000 Zonnen en Garnalen. Samen met echtgenote Annelies Santens verbouwde hij een hoeve uit 1890. Vous lé Vous begon als kookschool met een B&B en vijf gastenkamers.

De kookworkshop verhuisde ondertussen naar Hasselt (www.foodbuilding.be) en in de plaats kwam een familierestaurant dat geliefd is voor zijn aantrekkelijk geprijsde menuformules (er is geen spijskaart). Giovani gebruikt hoogtechnologische apparatuur maar behoudt het respect voor de intrinsieke waarden van streekbereidingen. Groenten en verse kruiden krijgen een ereplaats. Een fles wijn wordt aangerekend tegen aankoopprijs plus vijftien euro en dan zijn de duurdere flessen algauw een koopje!

Vous Lé Vous: Wimmertingenstraat 76, 3501 Hasselt (Wimmertingen). 011 748 185. www.vouslevous.be. Gesloten: zondag en maandag, woensdag- en zaterdagmiddag.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content