’t Korennaer: Gestaag gegroeid

© Michel Vaerewijck

In de vijftien jaar dat ’t Korennaer bestaat, evolueerde de zaak van kleinschalig eethuis tot een druk bezocht gastronomisch restaurant.

Edwin Van Goethem besliste op zijn vijftiende dat hij een restaurant wilde openen. Op zijn tweeëndertigste heeft hij die droom eindelijk kunnen waar maken. Eerst ging hij in de leer bij Peter Goossens toen deze nog in de IJzerberg Hoeve werkte, en later in Côte Saint-Jacques in het Franse Joigny.

In zijn eigen eethuis ‘T KORENNAER werd het verdiende geld telkens opnieuw geïnvesteerd in verbetering en verfijning. De grenzen permanent verleggen en er helemaal voor gaan: dat is het motto van rijzende ster Edwin. In de vijftien jaar dat ’t Korennaer bestaat, evolueerde de zaak van kleinschalig eethuis tot een druk bezocht gastronomisch restaurant. Aan de basis van het succes staan een vriendelijk onthaal, een moderne en verfijnde keuken, bereid uit eersteklasproducten en betaalbare prijzen.

’t Korennaer: Nieuwkerkenstraat 4, 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas). 03 778 08 45. Maandagavond, dinsdag en woensdag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content