Nicky’s Catwalk (Diest): Een en al smakelijk

Nicky’s Catwalk is een stemmige brasserie in hartje Diest. ’s Avonds zorgen elegante kaarsen op een ouderwets-prettige manier voor sfeer. Ook tijdens drukkere momenten is de bediening attent en vriendelijk.

Opgerold zoals een pannenkoek, verrijkt met zachte spikkels van zwarte peper en licht gebakken. De dienster heeft woord gehouden. Bij onze bestelling vroeg ze of we de omelet smeuïg of goed gebakken wensten. We kozen voor het eerste.

We bestelden een natuuromelet en eentje met tomaat. Beide verschenen aantrekkelijk, op voorverwarmde borden, en kwamen duidelijk recht uit de pan. Strak gebakken zonder een spatje vet. In de omelet met tomaat waren kleine partjes ontvelde verse tomaat verwerkt. Bovenop lagen schijfjes eveneens van vel ontdaan, rauwe tomaat.

De borden waren verrijkt met een fijne sla van onder meer frisee, gesneden groene boontjes en zachte vinaigrette waarin mosterdzaadjes aangename pittigheid brachten. Het geheel smaakte tot de laatste hap, miste wel wat luchtigheid maar was het resultaat van een zorgvuldige uitvoering.

Nicky’s Catwalk is een stemmige brasserie in hartje Diest. ’s Avonds zorgen elegante kaarsen op een ouderwets-prettige manier voor sfeer. Ook tijdens drukkere momenten is de bediening attent en vriendelijk. Voor de omelet natuur betaalden we 5,50 euro, voor die met tomaat 6 euro. (WA/PvD)

Nicky’s Catwalk, Grote Markt 26, 3290 Diest, 013 31 36 40. Keuken alle dagen doorlopend open.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content